HTML

timer's training and workout

Tulajdonképpen egy edzésnapló kicsit kiegészítve. Sok sikert mindenhez!

Akiket érdemes megnézni

Friss topikok

  • timerworkout: @jayworkout: Köszi! nem telik nap, hogy ne gondolnék arra a mondatra :) Neked is hasonlókat tudok ... (2012.11.13. 22:31) Rólam
  • Tomasu: Szívesen. (2012.11.01. 09:11) Hűvös
  • timerworkout: @Elítélt: jah, már látom is :) (2012.10.24. 21:16) Blog indítása

Címkék

Kondiparkok

timerworkout 2013.04.13. 08:51

Jó reggelt kívánok!

Tegnap Szentendréről eltekertek bringával a Hajógyári szigetre. Igen, elég érdekes idő volt, de legalább nem voltak sokan. Én most voltam az ottani kondiparkban először és hát na, eszméletlen jó! Tetszik, hogy jó helyen van, viszonylag nagy területen, viszont hátránya, hogy nyáron tuti tele van és nincs olyan sok eszköz. De azért jó volt látni, hogy esőben még így sem voltunk egyedül Zsolt barátommal. :) Ő amúgy inkább súlyzós mint saját testsúlyos, de szívesen elkísér ilyen helyekre is.

Egy jó kis edzés után még lenyomtunk egy kis terepbringát, hogy a "bemelegítés" után ténylegesen bedurranjanak a combok. :D Aztán búcsút kellett vennünk egymástól. Ja nem, mégsem. Inkább elkísértem Budapestre egy darabig, úgyhogy megálltunk még a Szentlélek tér mellett lévő kondiparknál is. Van egy-két hasznos dolog, de egyébként pont olyan nyanyakondi, mint Békásmegyeren (egyik osztálytársunk nevezte el nyanyakondinak, azóta így használja mindenki :D). Azért mentem Bp irányába, mert arrafelé tettem le a biciklit, így ma csak be kell mennem érte, aztán indulunk tovább.

Mai terv az, hogy Margitszigetre megyünk. Egyszer mindenképpen körbetekerjük és természetesen meglessük az ottani kondiparkot is. Délután esetleg megnézünk náluk egy filmet, majd elcsaljuk egy ismerősünkkel, mert meglepetésbulija lesz este. :)

Holnap reggel vagy délelőtt pedig hazajövök kerékpárral... Kell is, hiszen kedden nyelvtan vizsga és még nem igazán készültem. Majd csak lesz valami. :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://studentconvict.blog.hu/api/trackback/id/tr335220567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása