HTML

timer's training and workout

Tulajdonképpen egy edzésnapló kicsit kiegészítve. Sok sikert mindenhez!

Akiket érdemes megnézni

Friss topikok

  • timerworkout: @jayworkout: Köszi! nem telik nap, hogy ne gondolnék arra a mondatra :) Neked is hasonlókat tudok ... (2012.11.13. 22:31) Rólam
  • Tomasu: Szívesen. (2012.11.01. 09:11) Hűvös
  • timerworkout: @Elítélt: jah, már látom is :) (2012.10.24. 21:16) Blog indítása

Címkék

Easier Elbow Lever : done!

timerworkout 2012.11.14. 18:13

Ma jóga volt meg különböző gyakorlatok, ami tulajdonképpen a hajlékonyságra és ügyességre ment. És sikerült egy kezdetleges elbow lever is!  Nagyon boldog vagyok, már egy ideje gyakoroltam rá. Még nem teljes, tényleg egy "egyszerűbb" változata, de nem adom fel! Már ment asztalon vagy valami térdnél magasabb tárgyon, de földön eddig még nem. Ezeken kívül húzódzkodások voltak, de nyilván csak néhány. 

Egyébként ezt így korábban külön nem írtam, de minden nap 30 perc séta haza a hévtől, tehát majd' minden nap aerób edzés is van. Néha kétszer vagy többször is megteszem ezt a távot, akkor esetleg feltüntetem itt is. 

Vacsora: sonkás tészta, kakaós csiga, joghurt, tel.kiőr.kenyér 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://studentconvict.blog.hu/api/trackback/id/tr104907293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása